16. Jul 2020Insight

Nielen práca, ale aj zábava. Takto sa bavíme na teambuildingoch.

Práca v IT firme je niekedy poriadne vyčerpávajúca a mentálne náročná. Tvrdú prácu hlavou však vždy treba vystriedať s chvíľami oddychu a zábavy. Častokrát teda organizujeme plánované aj neplánované spoločné akcie, ktoré nemajú konkurenciu!

Teambuildingy nám pomáhajú trochu sa odreagovať, lepšie sa spoznať, ale hlavne sa pri nich poriadne zabavíme.

Na stretnutie s kolegami aj mimo kancelárie je vždy správny čas. Inšpirujte sa našimi zážitkami.

Pravidelné firemné raňajky

Náš tím každým dňom rastie a je pre nás čoraz náročnejšie, aby sme sa všetci stretli a trochu sa porozprávali aj o niečom inom ako o práci. Jedna vec nás však vždy donúti opustiť pohodlie kancelárie – dobré jedlo!

Spoločné raňajky sú dôležitou súčasťou teambuildingových aktivít v GoodRequest

Plesovačky

Vždy uvítame možnosť trochu sa vyfešákovať, obuť si tanečné topánky a pretancovať celú noc. Keďže väčšina z nás sú absolventi Fakulty riadenia a informatiky na Žilinskej univerzite, častokrát nás spojí práve fakultný ples.

Ples na Fakulte riadenia a informatiky je bežnou súčasťou nášho tímového programu

Kalčetko a turnaje

Našou najväčšou slabosťou je stolný futbal, alebo ako ho voláme my vo firme – kalčetko. Radi si ho zahráme proti sebe v našej chill zóne a po poctivom tréningu si zmeriame sily aj s inými tímami na rôznych turnajoch. Neverili by ste, ako dobre si takýmto spôsobom precvičíme postreh a presnú mušku.

Medzi najobľúbenejšie tímové aktivity patrí kalčeto
Kalčeto je dôležitou súčasťou našej oddychovej zóny

Na odreagovanie a zábavu máme v office rôzne možnosti, prečítaj si Ako vytvoriť príjemné a efektívne pracovné prostredie

Konferencie

Vzdelávať sa treba v každom veku bez ohľadu na skúsenosti, a preto sa zúčastňujeme rôznych školení a konferencií vždy, keď je to možné. Okrem toho, že sa dozvieme množstvo užitočných informácií od najväčších odborníkov, získame cenné rady a inšpirácie, ale tiež spoznávame aj iných kolegov z brandže.

GoodRequest tím na konferenciach

Prečítaj si naše pohľady na LaraCon 2019 či Online mDev camp

Hackathony

Každoročný Hackathon sa stal neodmysliteľnou súčasťou našej firmy.  Cieľ je vždy jasný - zorganizovať firemnú akciu v rodinnej atmosfére, kde môže každý prejaviť svoje emócie, nápady a nesplnené túžby. Zároveň je to tiež príležitosť spojiť príjemné s užitočným a zábavnou formou vytvoriť niečo zaujímavé či už pre firmu, alebo aj pre zákazníkov.

Hackathon patrí medzi najväčšie teambuildingové aktivity, zaujíma ťa, ako prebiehajú? Prečítaj si o Hackathone 2021 na tému Open Source 🔓 či o Hackathone 2020 na tému Automatizácia!

Keď nám domáci hackathon skončí, tak ideme vyhrať ďalší do inej firmy :)

GoodRequest ako víťaž  Jaguar Land Rover Developer Challenge

Výlety do prírody

Držíme sa hesla: „V zdravom tele zdravý duch" a preto radi vybehneme do prírody na čerstvý vzduch zakaždým, keď je pekné počasie. Nezáleží na tom, či je leto alebo zima, trochu športu vždy uvítame.

Sportové aktivity a výlety do prírody v rámci GoodRequest

Vzdelávanie a prezentácie

To, čo sa naučíme, ochotne odovzdáme aj druhým. Radi navštevujeme najmä našu alma mater Žilinskú univerzitu, kde sa so študentmi podelíme so svojimi skúsenosťami a vedomosťami. Popri tom sa samozrejme aj trošku spropagujeme :)

GoodRequest tím súčasťou vzdelávacích aktivít

Prečítaj si rozhovor nášho CEO pre Fakultu riadenia a informatiky

Cestovanie

Vždy keď sa dá, tak cestujeme. Či už za prácou alebo zábavou. Najdôležitejším pravidlom je mať okolo seba správny tím ľudí a spoznávanie nových krajín sa môže začať!

Cestovanie ako súčasť práce v goodrequest

 

Cestovanie nie len za vzdelaním ale aj zábavou

Zábava a adrenalín

Samozrejme, nezabúdame ani na tradičné teambuildingové aktivity. Medzi naše obľúbené patria napríklad motokáry či bowling, pri ktorých si užijeme príjemnú kombináciu adrenalínu a zábavy. Víťaz môže byť len jeden, preto do toho treba dať naozaj všetko.

Zábava a adrenalín sú dôežitou súčasťou budovania tímu

Pripravili sme pre teba taktiež reporty z našich legendárnych splavov na Orave či návod na prípravu Online teambuildingu

Martin MacíkHead of Business