19. Jan 2022Business

#grpartners: Mobilná aplikácia pre najväčšie online fitko na Slovensku

Byť fit je vďaka online fitku Fitshaker čoraz jednoduchšie. Po novom dizajn systéme, web stránke a TV appke prichádzame s mobilnou aplikáciou. Vďaka multiplatformovému riešeniu si môžu aktívni členovia Fitshaker zamakať kdekoľvek a kedykoľvek.

Veronika MartiškováProject Manager

Čo je Fitshaker?

Fitshaker je najväčšie online fitko na Slovensku, ktoré už takmer 8 rokov pomáha ženám účinne cvičiť z pohodlia domova a ušetriť tak peniaze aj cenný čas. Za ten čas pripravil Fitshaker tím tisícky článkov, videí a receptov pre viac ako 60 000 fanúšikov Fitshaker.

Spoluprácu s Fitshaker sme odštartovali novým dizajnom orientovaným na používateľa a vývojom webovej stránky. Nové riešenie prinieslo intuitívny a moderný dizajn používateľského rozhrania s množstvom nových funkcionalít. Tieto vlastnosti prirodzene prevzala aj nová Android TV appka, ktorá je obohatená o natívne prvky televízie zlepšujúce zážitok používateľa.

Online fitko vo vrecku - mobilná appka Fitshaker pre iOS a Android

Ďalším krokom pre sprístupnenie dávky pohybu a zvýšenie spokojnosti aktívnych členov Fitshaker sú natívne mobilné aplikácie pre iOS a Android. Vďaka mobilným appkám si používateľky môžu svoje obľúbené online Fitko zobrať so sebou aj na dovolenku, či dlhé pracovné cesty pohodlne do vrecka. Konzistentný dizajn systém naprieč ekosystémom Fitshaker zabezpečuje jednoduchú použiteľnosť.

Používateľské prostredie mobilnej aplikácie Fitshaker pre iOS a Android

Tím sa stretával denne na 15 minút,  aby si zosumarizoval, čo sa na projekte stihlo, čo sa robiť bude, prípadne aké má kto problémy. Plánovací míting a retrospektíva boli každé dva týždne, aby sa odstránilo čo najviac blokerov, pričom po uplynutí tohto času bola pripravená inkrementálna časť - fungujúci produkt. Aj vďaka dobrej nálade a pozitívnej energií sme vedeli dodať klientovi riešenie, na ktoré sme ako firma hrdí.

Použité technológie:

UX / UI dizajn - Google Analytics, Miro, Figma

Android - Kotlin

UI - Jetpack Compose

iOS - Swift

Pozri si appky na storoch ⬇️

iOS

Android

Veronika MartiškováProject Manager