24. Jun 2021Business

#grpartners: Fitshaker prichádza po novom webe s Android TV aplikáciou

Najväčšie online fitko na Slovensku prináša svojím aktívnym členom ďalšiu novinku, tento krát sme spoločne prichystali Android TV aplikáciu, vďaka ktorému bude cvičenie z pohodlia obývačky jednoduchšie.

Fitshaker už 7 rokov prináša online tréningy s profesionálnymi trénermi do pohodlia domovov. Vďaka čomu môžu desiatky tisíc žien pravidelne cvičiť a starať sa o svoje zdravie. Pred pár týždňami sme vás informovali o príchode nového webu s novým dizajnom. Tentokrát si predstavíme novú TV appku, ktorú v budúcnosti uvidíte nielen na Android TV.

Používateľ na prvom mieste

Rovnako ako pri novom Fitshaker webe, aj aplikácie pre Android TV kladie maximálny dôraz na používateľský zážitok pre aktívnych členov Fitshaker-a. TV aplikácia vychádza z webovej aplikácie, čím je zabezpečená dostupnosť hlavných funkcionalít naprieč platformami, okrem toho je však Android TV aplikácia obohatená o natívne prvky televízie. Konzistentnosť naprieč platformami zabezpečuje jednotný UX/UI dizajn systém.

Hlavné funkcionality Android TV aplikácie

Úlohou Fitshaker TV je poskytnúť registrovaným a Premium členom rýchlo dostupné a používateľský príjemné prostredie, pre pohodlné cvičenie. Na domovskej stránke môžu používatelia nájsť najdôležitejšie prehľady, medzi ktoré patrí dnešné cvičenie, obľúbené cviky, kategórie či personalizované návrhy a množstvo iného.

Užívateľské prostredie novej TV aplikácie pre FitShaker

Aplikácia umožňuje členom Fitshaker-a vyhľadávať cviky a programy podľa kategórií a pre tých skúsenejších aj podľa názvu. Okrem toho možno v aplikácií nájsť živé prenosy. Používatelia si aj v TV aplikácii môžu kedykoľvek zmeniť svoj cvičebný program.

Aplikácia využíva funkcionality webovej aplikácie ako aj natívne prvky smart TV

Rovnako ako pri WEB stránke, je prístup do ekosystému Fitshaker jednoduchý, bezpečný a konzistentný, vďaka prihlasovaniu prostredníctvom Facebooku, či služieb Google.

Fitshaker TV pre Android:

FitShaker TV

Zaujala ťa naša práca? Nezabudni navštíviť naše portfólio.

Martin MacíkHead of Business