13. Apr 2021Business

#grpartners: Najväčšie online fitko na Slovensku po 7 rokoch s novým dizajnom a webom!

Cvičenie na doma je vďaka online fitku Fitshaker dostupné pre každého už 7 rokov. Odteraz bude vďaka novej web stránke, UX a vyladenému dizajnu navyše aj zážitkom.

Online tréningy s profesionálnymi trénermi z pohodlia domova

Fitshaker prenáša stovky tréningov v desiatkach cvičebných programov do online prostredia, vďaka čomu môžu desiatky tisíc (nielen) žien pravidelne cvičiť z pohodlia domova. Cieľom Fitshakera je "Aby každá žena na Slovensku a v Česku pravidelne cvičila a zdravo sa stravovala".  K naplneniu tohto cieľa prispeje od apríla 2021 aj nový web na ktorom sme spoločnými silami pracovali niekoľko mesiacov.

Maximálna orientácia na používateľa

Nová Fitshaker web stránka je zameraná na maximalizáciu používateľského zážitku Projekt bol vedený metódou SCRUM, ktorá nám umožnila implementáciu nových funkcií aj počas rozbehnutého vývoja stránky. Skvelý výsledok sme dosiahli aj vďaka analýze pôvodnej web stránky, neustálemu testovaniu UX dizajnu a nových funkcionalít prostredníctvom prototypov na aktívnych členoch komunity Fitshakera, ktorých spätná väzba bola kľúčová.

Užívateľské rozhranie novej web stránky FitShaker s UX dizajnom

Nebola jednoduché odstaviť na nejaký čas tisícky aktívnych členov Fitshakera, ale aj vďaka tímu Fitshaker sme to zvládli💪 .

Čo prináša nový WEB & UX Dizajn

Nová web stránka prináša moderný, prehľadný a intuitívny dizajn používateľského prostredia, ktorému dominuje horný navigačný panel. Práve panel v kombinácií s vyhľadávacím oknom a filtrami poskytuje používateľom rýchle a efektívne vyhľadávanie na podstránkach.

Pre registrovaných a Premium členov ponúka web celé spektrum noviniek. Jednou z najžiadanejších je rozsiahly filter, ktorý ponúka výber cvičenia na základe rôznych parametrov.

Nový responzívny dizajn fitshaker webu

Pribudol aj kalendár s možnosťou týždenného a mesačného zobrazenia tréningového plánu. Progress je zaznamenávaný okrem kalendára aj v štatistikách a gamifikačných prvkoch - diplomoch a oceneniach. Medzi jednu z hlavných funkcionalít, ktoré potešia členov Fitshakeru je možnosť zmeny programu a cvičiť tak rôzne typy programov od tabaty až po pilates.

Okrem toho je prístup do ekosystému Fitshaker teraz ešte jednoduchší, vďaka vysokej miere prepojenosti a jednoduchému prihlasovaniu na pár klikov cez Facebook alebo služby Google.

Platform description

Vývoj informačného systému v skratke:

  • UX / UI dizajn -  Figma
  • Backend - Node.js
  • Frontend - React
  • DBMS - MS-SQL
  • WAS - Docker

Pozrite si web stránku FitShaker.sk:

Web - Fitshaker.sk

Martin MacíkHead of Business