30. Apr 2021Business

#grpartners: Web pre príjemnejší a zelenší život v hlavnom meste

Responzívny dizajn webstránky zabezpečí aktívnym obyvateľom Bratislavy aktuálne informácie, návodov a zaujímavostí neustále poruke.

Pred niekoľkými mesiacmi sme sa v spolupráci s hlavným mestom Bratislava pustili do vývoja web stránky pre EKO iniciatívu 10 000 stromov 🌳.  Dnes vám prezradíme viac o webe pre projekt Bratislavskí susedia, kde prvej verzii web stránky dominuje najmä téma zelene.

Bratislava ako lepšie mesto pre život. Aj vďaka web stránke s funkčným UX dizajnom

Všetky dôležité informácie o okolí  na jednom mieste! Vďaka modernému UX dizajnu testovanom na obyvateľoch Bratislavy sme vytvorili web stránku, na ktorej sa v súčasnosti môžu dozvedieť, ako priložiť ruku k dielu a spraviť Bratislavou zelenšou a príjemnejšou pre život. Responzívny dizajn zabezpečuje, že obyvatelia majú množstvo užitočných informácií o predzáhradkách v Bratislave,  komunitných záhradkách alebo stromoch v meste a registráciu stále na dosah.

moderný a funkčný responzívny dizajn  v užívateľskom rozhraní na mobilnom zariadení

Vďaka blogu môžu používatelia na stránke nájsť vždy nové a aktuálne informácie o mestskej zeleni. Jednotný dizajn systém zabezpečuje konzistentnosť naprieč stránkami hlavného mesta. Okrem samotného dizajnu je znovu využitá  Zelená mapa, ktorá je vám možno známa z webu 10000 stromov.

Výsledok dizajnu a vývoja webu si môžete pozrieť na web stránkach

Web

Zaujalo vás naše portfólio? Neváhajte nás kontaktovať!

Martin MacíkHead of Business