26. May 2021Insight

Kam na Orave? Navštívte Oravský hrad s Audio sprievodcom!

Ak rozmýšľate, ako využiť víkend, poďte sa pozrieť na Oravský hrad. Vďaka aplikácií, ktorú sme v GoodRequest vytvorili, zažijete kúzlo a atmosféru jedného z najkrajších hradov na Slovensku bez kontaktu s veľkou skupinou ľudí. Sprievodcu a všetky informácie máte jednoducho vo svojom mobile.

Veronika MartiškováProject Manager

Teplé letné dni sú konečne tu a znova môžeme cestovať za kultúrou. Oravské múzeum v spolupráci s našim digitálnym štúdiom prichádza s unikátnou možnosťou absolvovať prehliadku hradu s použitím Vášho mobilu a teda bez nutnosti zúčastniť sa prehliadky v skupine, či so sprievodcom.

Ako aplikácia Oravský hrad funguje?

Stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu "Oravsky hrad" ktorú nájdete v App Store alebo v Google Play, vybrať si jeden zo 6 jazykov, v ktorom chcete prehliadku absolvovať a vydať sa do útrob hradu. Aplikácia je veľmi prehľadná a jednoduchá na používanie. Hrad je rozdelený na niekoľko stanovíšť, ktoré korelujú s rozdelením v aplikácií, kde si viete pomocou pár kliknutí prehrať informácie o mieste, na ktoré ste prišli. V prípade potreby si viete nahrávku zastaviť, či prehrať znova a preto Vám žiadna informácia neujde.

Ukážka UI a hlavných funkcionalít mobilnej aplikácie Oravský hrad

Nadýchni sa histórie aj vďaka appke od GoodRequest! Nezabudni nám nechať svoj feedback v Google Play alebo App store.

iOS

Android

 

Ak sa vám páči región Orava a chceli by ste ho vidieť aj našimi očami, pozrite si splav Oravy, ktorý sme absolvovali spoločne na Teambuildingu. 😊

Veronika MartiškováProject Manager