1. Feb 2022Business

Poznáme najlepšiu banková aplikáciu na Slovensku. Tatra banka obhajuje prvenstvo!

Obľúbený technologický portál TECHBOX.sk prináša výsledky v poradí už 11. ročníka čitateľskej ankety NAY TECHBOX, ktorej sa tento rok zúčastnilo viac ako 42k hlasujúcich. V kategórií NAY TECHBOX BANKOVÁ APLIKÁCIA roka 2021 si víťazstvo odnáša Tatra banka!

Už po jedenásty krát mali slovenský fanúšikovia technológií možnosť zahlasovať spomedzi viacerých kategórií aj za najlepšiu bankovú mobilnú aplikáciu. Súboj v tejto kategórií bol opäť najtesnejší, avšak o to viac nás teší, že mobilné bankovníctvo Tatra banka obájilo víťazstvo siedmy krát v rade 🏆.

Rekordný počet hlasujúcich nezískala len samotná anketa ale aj mobilná aplikácia Tatra banka, v porovnaní s minulým ročníkom ankety si aplikácia polepšila o 6139 (74 %) hlasov.

Zaujíma ťa, ako vzniká najlepšie mobilné bankovníctvo na trhu? V tom prípade si nezabudni pozrieť našu case study, pretože na vývoji mobilnej aplikácie Tatra banka pre iOS a Android spolupracujeme už štvrtý rok.

Najinovatívnejšie mobilné bankovníctvo

Spoločnými silami kontinuálne pracujeme na vylepšovaní mobilného zážitku pre všetkých zákazníkov Tatra banky, inak tomu nebolo ani tento rok. V roku 2021 našli používatelia aplikácie nové funkcie, medzi ktoré patrili napríklad:

  • Lite verzia aplikácie.
  • Inovovaný prehľad výdavkov.
  • Založenie digitálneho podnikateľského účtu.
  • Digitálna debetná karta okamžite dostupná pre internetové a mobilné platby pri otvorení nového účtu.
  • Vylepšený chatbot Adam.

Okrem toho aj ďalšie drobné zmeny a vylepšenia, ktoré zabezpečia pohodlné a bezpečné používanie aplikácie pre viac ako 500 tisíc používateľov.

Pozri si aplikácie v app storoch⬇️

iOS

Android

Tomáš VrabčekHead of projects & PMs