22. Jan 2021Business

25K+ Slovákov hlasovalo za bankovú aplikáciu roka 2020. Víťazom je Tatra Banka!

Už 10. rok si môžu Slováci zvoliť v čitateľskej ankete svojich favoritov v tech svete. V kategórií bankových aplikácií si zlato odniesla mobilná aplikácia Tatra Banka

Najlepšia banková mobilná aplikácia za rok 2020

Do jubilejného ročníka čitateľskej ankety sa zapojilo viac než 26 tisíc čitateľov. Tí mohli svojich favoritov vyberať v siedmych kategóriách. Jednou z nich je aj kategória najlepšia Banková mobilná aplikácia.

V silnej konkurencii získala prvé miesto mobilná aplikácia Tatra Banka. Svoj hlas jej odovzdalo takmer 32% zapojených. Jej úspech nás nesmierne teší.

techbox anketa bankova aplikacia
Zdroj: Techbox

V prípade, že vás zaujíma ako prebieha tvorba mobilnej aplikácie Tatra Banka, nazrite do case study. V GoodRequest totiž už tretí rok túto mobilnú aplikáciu pre iOS aj Android vyvíjame.

Zo zákulisia tvorby mobilnej aplikácie

Aplikácia spája pre používateľov skvelé možnosti ktoré vytvárajú skutočný mobilný zážitok. Okrem základných a najdôležitejších funkcionalít ako informácie o účte, pohyby alebo úspory na jednom mieste sú to aj unikátne možnosti, ktoré prináša biometria. Konkrétne rozpoznávanie tváre a odtlačkov prstov. Manipulácia s aplikáciou je tak jednoduchá, pohodlná a bezpečná.

Na jej vývoji dlhodobo pracuje stabilný tím odborníkov tvorených iOS a Android developermi s podporou skúseného manažmentu.

Aktuálne aplikáciu využíva takmer pol milióna aktívnych používateľov, ktorí ju hodnotia 4.7* na App Store.

Pozri si projekt

Tomáš VrabčekHead of projects & PMs