5. May 2021Business

#grpartners: Slovensko.Digital

Posúvanie hraníc a prinášanie hodnoty späť do komunity sú pre nás v GoodRequest dôležité. Záleží nám na tom, aké digitálne produkty tvoríme a aké sú na Slovensku ľuďom k dispozícii. Aj to sú dôvody, pre ktoré sme stali súčasťou združenia Slovensko.Digital. Veríme, že spoločne prispejeme ku kvalitnejším digitálnym službám na Slovensku.

Slovensko.Digital netreba špeciálne predstavovať. Je to združenie za ktorým stoja šikovní a féroví jednotlivci a organizácie. Od úradnikov až po IT firmy, ktorým záleží na kvalitných digitálnych službách Slovenska a chcú vytvoriť lepšiu krajinu pre život.

Tým, že vieme čo tvorba mobilnej aplikácie, UI dizajn, UX dizajn či vývoj webových aplikácií obnáša, aby sa stali produkty úspešnými veríme, že budeme "platným" členom tímu.

Slovensko.digital partnerstvo pre kvalitnejšie digitálne služby na Slovensku

GoodRequest x Slovensko.digital

Dôvodov pre ktoré sme sa do iniciatívy chceli zapojiť je hneď niekoľko. Sme presvedčení, že digitálne produkty vytvorené s orientáciou na používateľa zjednodušujú život.

Podpora lepšieho verejného priestoru je v 100% súlade s našou víziou. Chceme totiž budovať zodpovedný a zmysluplný digitálny svet. 🙂

Zdieľanie vedomostí a skúseností s komunitou je nám blízke. Ešte viac v prípade, že je to s ľuďmi a firmami na rovnakej vlnovej dĺžke ako GoodRequest.

V rámci Slovensko.digital sa plánujeme angažovať predovšetkým v oblasti tvorby mobilných aplikácií, komunity, eventov a zmysluplných diskusií v témach kde dokážeme poskytnúť našu expertízu.

V prípade, že máte v niektorej z uvedených tém odporúčanie, otázku, či návrh neváhajte a ozvite sa mi prostredníctvom LinkedIn.

Marek ŠpalekCTO