31. Mar 2022Business

#grpartners: interná mobilná aplikácia pre závod Kia Slovakia

Interná komunikácia a spokojnosť zamestnancov je pre Kia Slovakia naozaj dôležitá, čo potvrdzuje aj náš nový produkt! Nebudeme si klamať, vytvoriť komunikačný nástroj pre približne 3 700 nie je jednoduche, ale úspešne sme to zvládli a výsledky sú tu.

Výrobný závod motorových vozidiel nadnárodnej spoločnosti KIA patrí medzi najväčších zamestnávateľov na Slovensku. Už počas leta 2021 sme vás informovali o spolupráci na vývoji informačného systému na získavanie spätnej väzby od zamestnancov KIA Slovakia. Tentokrát prichádzame s aplikáciu pre internú komunikácia v rámci závodu KIA.

Najnovšie informácie neustále po ruke vďaka mobilnej aplikácii pre internú komunikáciu

Nová mobilná aplikácia pre iOS, Android a HarmonyOS zabezpečuje vnútro firemnú komunikáciu závodu so zamestnancami. Vďaka human-centred dizajnu je mobilná aplikácia postavená s ohľadom na potreby zamestnancov. Používatelia v rámci aplikácie nájdu všetky dôležité informácie pohromade vďaka širokej škále funkcionalít.

Zamestnanci sa môžu ľahko dozvedieť všetky informácie týkajúce sa ich práce vďaka prehľadu noviniek, vlastnému pracovnému profilu, kalendáru zmien a peňaženke s výplatnými páskami. V rámci aplikácie si zamestnanci tiež dokážu pohodlne pozrieť menu v kantíne, nájsť dostupné benefity či vyhľadať autobusové spoje.

Na spríjemnenie dlhých chvíľ majú používatelia v appke prístup k zábave vďaka interným podcastom, rádiu a fotogalériám. S cieľom zvýšiť spokojnosť zamestnancov a zefektívniť komunikáciu sme implementovali live chat s HR, formulár na podávanie návrhov a kontakty.

Dôležitou súčasťou riešenia je aj administrátorské rozhranie, ktoré umožňuje jednoduché a efektívne pridávanie   noviniek, aktualizovanie údajov a komunikáciu so zamestnancami.

Použité technológie

  • UX/UI - Figma
  • Android - Kotlin
  • iOS - Swift
  • Backend - Node.js
  • Frontend - React
Tomáš VrabčekHead of projects & PMs