10. May 2021Business

#grpartners: dochádzkový systém na mieru pre Humanet

V spolupráci s partnerom Hour sme vytvorili praktický doplnok personálneho systému vo forme mobilnej aplikácie dostupnej pre Android, ktorá umožňuje pohodlné a bezpečné trackovanie dochádzky pomocou niekoľkých kliknutí.

Humanet je online ekonomický informačný a dochádzkový systém, ktorý spája personalistiku, dochádzku, podvojné účtovníctvo a množstvo ďalších modulov do jedného celku. Náš partner, sa rozhodol rozšíriť svoje flexibilné riešenie o mobilnú aplikáciu, ktorá zefektívni zaznamenávanie dochádzky.

Mobilná aplikácia s moderným a funkčným dizajnom

V rámci projektu pracujeme na vývoji mobilnej aplikácie a UX & UI dizajne, ktorý zabezpečí jednoduché a efektívne ovládanie aplikácie. Aplikácia disponuje širokým spektrom funkcionalít, medzi tie hlavné patrí napríklad komplexné nahlasovanie a schvaľovanie dochádzky, dovoleniek či služobných ciest. Používateľský zážitok zlepšujú prehľadné a užitočné widgety pre rýchle trackovanie času.

S vývojom pre dochádzkové systémy máme skúsenosti. Pozrite si prípadovú štúdiu o Fingere.

UX dizajn mobilnej aplikácie pre dochádzkový systém Humanet

GoodRequest sa stal súčasťou Slovensko.Digital! Prečítajte si o iniciatíve a našej úlohe #grpartners: Slovensko.Digital!

Tomáš VrabčekHead of projects & PMs