16. Jul 2020Business

Obleky a vývoj. Prečo sú si viac podobné, než by si čakal?

Prečo je vývoj na mieru taký drahý? Je to bežná otázka od zákazníkov, ktorí nemajú skúsenosti s vývojom softvérového projektu. Skvelá odpoveď na túto otázku je: "Predstavte si vývoj ako oblek na mieru od talianskeho krajčíra a oblek, ktorý si môžete kúpiť v obchodnom centre".

vývoj na mieru

Bežný oblek je skvelý na ples, ale nechcete ho mať na sebe v deň svojej svadby či na obchodnej schôdzke. Vo svete vývoja softvéru to znamená, že pri štarte nepotrebujete dokonalý web, či appku, ale na spustenie stačí dobrý MVP v CMS, ako je Wordpress. 
Keď som na internete hľadal: „Výhody, ktoré majú obleky na mieru", zistil som veľa podobností. Pozrime sa na ne.

Čo má spoločné oblek a vývoj na mieru?

Používajú sa kvalitné materiály - Kód je kvalitný

Toto nie je na prvý pohľad síce viditeľné, ale mať čistý kód (ľahko pochopiteľný a ľahko použiteľný) vám v budúcnosti môže uľahčiť veľa vecí. Kvalita kódu je zabezpečená dobrým vývojovým a QA tímom.

Sadne vám presne - UX / UI na mieru

Vlastný vývoj ponúka viac možností, ako urobiť web vizuálne atraktívnym, ľahko použiteľným a efektívnym, pokiaľ ide o vytvorenie uspokojivého používateľského prostredia.

UX UI testovanie

Môžete zvýrazniť svoj štýl - SEO

Vlastný vývoj umožňuje lepšie umiestnenie vo vyhľadávačoch, pretože je vytvorený od nuly a celý vývoj vychádza z preferencií primárnych vyhľadávacích nástrojov.

Vaše oblečenie vydrží dlhšie - škálovateľnosť a bezpečnosť

Vlastné riešenia sú vysoko škálovateľné. Všetko závisí iba od vás a vášho vývojára. Na vlastnej webovej stránke, ktorá čelí možným kybernetickým útokom, existujú tiež vyššie bezpečnostné záruky pretože generovanie vlastného kódu je pre hackerov menej prístupné. Skrátka - váš oblek na mieru vám nikto neukradne. :)

kolko stoji mobilny vyvoj

Ak ťa zaujíma, ako vyzerajú obleky z našej dielne prejdi na portfólio.

Martin MacíkHead of Business