20. May 2021Business

#grpartners: brand, dizajn web stránky a ďalšie novinky pre Trustmatic

Mnoho (nielen) dizajnových noviniek pre pokročilé riešenia v oblasti diaľkového overovania identity na báze AI (umelej inteligencie).

Víziou start-upu Trustmatic je vniesť dôveru do každej interakcie vo fyzickom a digitálnom svete.  Spoločnosť využíva najpresnejšej a najrýchlejšie biometrické algoritmy na rozpoznanie tváre s detekciou živosti, ktoré získali akreditáciou iBeta. Produkty taktiež disponujú optickým rozpoznávaním znakov na osobných dokladoch vo viac ako 190 krajinách.

UX UI dizajn webovej a mobilnej aplikácie

Nová web stránka a brand identity

Úlohou nášho tímu bolo návrhnúť UX/UI Dizajn webovej stránky s následnou implementáciou na platforme Webflow. Spolupráca postupne nabrala hlbšie kontúry a začali sme pracovať na kompletnej tvorbe brand identity, ako logo, farby alebo patterny.

Dizajnové novinky pre Trustmatic

Návštevníkom web stránky, sú v súčasnosti sprístupnené prvé ochutnávky, avšak čoskoro sa používatelia môžu tešiť na kompletnú verziu. Okrem toho začíname aj s dizajnom webovej aplikácie prostredníctvom ktorej sa budú môcť používatelia pohodlne registrovať zo svojho domova.

Trustmatic.io

Zaujímajú ťa naše skúsenosti s biometriou? Pozri si prípadovú štúdiu o projekte Fingera!

Peter LinekHead of Design