10. Jun 2021Business

#grpartners: Priblížte sa k slovenskému futbalu vďaka mobilnej aplikácií REPREzóna

Spojenie slovenskej futbalovej rodiny bude teraz jednoduchšie! Už niekoľko mesiacov spoločne so SFZ pracujeme na dizajne a vývoji mobilnej aplikácie pre iOS a Android, ktorá fanúšikom prinesie stále aktuálne informácie.

Milovníci futbalu, poznajú veľmi dobre Slovenský futbalový zväz, ktorého história siaha do roku 1939. SFZ je dôležitou súčasťou športovej kultúry na Slovensku, pričom v súčasnosti zastrešuje slovenské futbalové súťaže, reprezentačné tímy Slovenskej republiky a v neposlednom rade mládež a jej rozvoj.

Dizajn a vývoj aplikácie pre iOS a Android

Po desiatkach rokov sa SFZ rozhodol prekvapiť svojich fanúšikov appkou, ktorý im poskytne prehľad o novinkách pohodlne, priamo z ich vrecka. Od októbra 2020 sme hrdým partnerom slovenského futbalu a pracujeme na vývoji mobilnej aplikácie pre mobilné platformy iOS a Android. Súčasťou tvorby bol okrem samotného vývoja aj UX/UI dizajn celej aplikácie. Jednotlivé časti aplikácie sme dizajnovali, prototypovali a následne testovali s používateľmi.

Užívateľské prostredie mobilnej aplikácie SFZ pre platformy iOS a Android

V aplikácií REPREzóna nájdete všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť. Spektrum je pestré - od pätnásťročných sokolíkov a dievčat až po seniorské A tímy mužov a žien.

Objavovať môžete taktiež množstvo informácie, dáta a štatistiky o:

  • SFZ,
  • reprezentácií,
  • futbalových zápasoch,
  • hráčoch,

Okrem toho v appke nájdete live textový komentár, Fanshop, či dokonca hry, ktoré vás vtiahnu do sveta našej reprezentácie.

Mobilnú aplikáciu REPREzóna si môžete stiahnuť pre operačný systém Android aj iOS.

GoodRequest tím v centrále SFZ

Okrem aplikácie pre SFZ vznikla v GoodRequest aj mobilná aplikácia pre fanúšikov Slovenskej hokejovej ligy. Prečítajte si o Tipsport Extralige viac!

Tomáš VrabčekHead of projects & PMs