25. Feb 2021Business

#grpartners: Pripravte sa na (dizajnové) novinky od Doby Hory na letnú turistickú sezónu!

Náš UX/UI dizajn tím sa pustil spolu s partnerom Doby Tatry do práce na novom webe. Po troch úspešných ročníkoch do ktorých sa zapojili tisíce turistov je totiž správny čas na nové (nielen) turistické výzvy a prekvapenia.

GoodRequest FamilyLead, Build, Unite

Dobrodružstvo na horách sa začína používateľským zážitkom na webe

Doby Hory je iniciatíva, ktorá spája už tretí rok milovníkov prírody a výziev. Okrem skvelého pocitu si všetci zapojení odnesú originálne ceny a medaily, ktoré im ich výkon pripomínajú. V neposlednom rade je to ekologický rozmer v podobe tisícok zasadených stromov v Tatrách a desiatok kilogramov vyzbieraného odpadu z turistických chodníkov.

Po troch ročníkoch je čas na novinky vo výzvach aj na webe. Aktuálne pracujeme na kompletnom redizajne webu. Prieskum medzi používateľmi priniesol zaujímavé výstupy, ktoré sme zohľadnili a zapracovali. V aktuálnej fáze nás čaká používateľské testovanie.

Nové partnerstvo založené na kompletnom redizajne webovej stránky pre Doby Hory

Už počas letnej sezóny 2021 sa tak budú môcť turisti a milovníci výziev (nielen) na Slovensku zapojiť do unikátnych projektov. V prípade, že medzi nich patríte aj vy, sledujte Doby Hory a tiež naše sociálne site. O tom, keď bude nové webové riešenie dostupné budeme inforomovať.

Zaujímajú ťa novinky zo sveta GoodRequest? Najaktuálnejšie info nájdeš na našom Facebooku

V spolupráci s GoodRequest vám vytvárame prostredie, v ktorom pojem „komunita Doby Hory" získa nový rozmer.🔺 Aké funkcie by ťa potešili?#sledujvystupyodostatnych #najdipartaka #inspirujsa #motivujsa #naucsa

Uverejnil používateľ Doby Hory Štvrtok 11. marca 2021

GoodRequest FamilyLead, Build, Unite