18. Mar 2022Business

#grpartners: Najväčšia sieť nabíjacích staníc ZSE Drive rozširuje ponuku služieb e-mobility

Pre nášho dlhoročného partnera Západoslovenská energetika, a.s. sme pripravili rozšírenie platformy produktov a služieb ZSE Drive o segment domácnosti. Vďaka novej funkcionalite dostupnej na webovej stránke a v mobilných aplikáciách získajú používatelia rýchlejší a jednoduchší prístup k nabíjaniu z pohodlia domova.

Veronika MartiškováProject Manager

Západoslovenská energetika, a.s. je najsilnejším hráčom v oblasti dodávky elektrickej energie a plynu na Slovensku a zároveň je súčasťou európskej energetickej skupiny E.ON. Okrem toho, že spoločnosť prevádzkuje distribučnú sieť a dodáva elektrickú energiu rozširuje svoje pôsobenie v oblasti ekológie a udržateľnosti dopravy prostredníctvom projektu ZSE Drive zameraného na e-mobilitu.

Na návrhu a tvorbe platformy pre majiteľov elektromobilov ZSE Drive spolupracujeme od roku 2017. Vytvorili sme komplexný produkt pozostávajúci z backend a frontend vývoja ako aj natívnych aplikácií pre mobilné platformy Android a iOS, ktoré v súčasnosti zastrešujú viac ako 44 700 nabíjacích staníc naprieč Európou.

Nová B2C funkcionalita pre nabíjanie v pohodlí domova

S cieľom zvýšiť záujem o e-mobilitu, prichádza ZSE Drive s novou funkcionalitou pre domácnosti, vďaka ktorej záujemcovia môžu nabíjať svoje elektromobily tam, kde parkujú - rýchlo, lacno a pohodlne.

Nová funkcionalita na webovej stránke, ako aj v mobilných aplikáciách zlepšuje a zjednodušuje zákaznícku cestu pre objednanie domácej nabíjačky Smart Wallbox.

Zároveň vďaka integrácií služby domáce nabíjanie do mobilnej aplikácie je možné zariadenie ovládať pohodlne a na diaľku. Nová sekcia v mobilnej aplikácii umožňuje plánovať, kontrolovať, spustiť a zastaviť nabíjanie vozidla v správnom čase s ohľadom na aktuálnu cenu elektriny prostredníctvom manažmentu taríf. Umožňuje tiež sledovať priebeh a históriu spotreby a nákladov na nabíjanie.

Použité technológie:

  • Frontend - React
  • Backend - Node.js
  • Android - Kotlin
  • iOS -  Swift

iOS

Android

Web

Veronika MartiškováProject Manager