7. Oct 2022Insight

GR8 days 2022: Výnimočné zážitky, výnimočného tímu

Slack? Meet? Around? Tentokrát rozhodne nie! Takmer stovka členov našej GoodRequest Family sa stretla osobne na našej najväčšej akcii roka. Takto vyzerali tohtoročné GR8 Days!

Bruno GrinčMarketing

Kick-off

Spoločný deň odštartoval o 10:30 náš CEO Tomáš príhovorom, prostredníctvom ktorého všetkým priblížil niekoľko insightov a noviniek, ktoré nás očakávajú v tomto či budúcom roku, rozhodne sa je na čo tešiť 😉.

Po úvodných slovách sme sa vrhli na dopĺňanie síl na spoločnom obede. Predsa len, bez obeda sa kvalitné výkony dosahujú ťažko. A aktivít kde sme enegiu potrebovali bolo veľa. Počas dňa si každý našiel niečo, čo ho zaujalo. Od futbalového turnaja, lightning talks cez tanečný kurz až po stolové hry. Aká bola atmosféra? Môžete ju nasať z niekoľkých záberov. 📷.

Futbalový turnaj

Nestarnúca klasika, ktorá má mnoho fanúšikov ⚽️. Samozrejme, nie je tomu inak ani u nás a futbalový turnaj si získal "čestné" miesto v našom programe. Alebo ako sa hovorí "Ak niečo nie je pokazené, neopravuj to.".

Tento rok sa do turnaja zapojili 4 tímy, ale len jeden sa mohol stať víťazom. Príznačne vyhral tím s názvom "FC Winners", that aged well. Gratulujeme víťazom 🏆 .

Lightning talks

Aktuálny ročník GR8 days so sebou priniesol novinky. Do programu sme zaradili lightning talks, v rámci ktorých sa s nami o svoju múdrosť podelili naši skúsení borci. Paleta tém bola naozaj široká. Dušan si pripravil praktický workshop o nahodení omietky za zlomok trhovej ceny. Roman sa venoval cestovaniu po  Islande – lacno a aj tak kvalitne. Janči otvoril svet investícií a ukázal užitočné nástroje a na záver nám Tomáš motivačne porozprával O triatlone a jeho tréningoch 💪 . Ako môžeš vidieť, každá téma si našla nadšených poslucháčov, tento formát rozhodne odporúčame 🚀 .

Horská záchranná služba

Keď ich miluješ, nie je čo riešiť - to určite platí o horách pre mnohých z nás. V GoodRequest nájdete veľa nadšených turistov. A všetci dobre vieme, že tak ako sú hory krásne, môžu byť aj nebezpečné a nevyspytateľné. O to zaujímavejšia bola pre nás prednáška, diskusia a súťaž v záchrane a transporte pacienta 🚑  od tých najpovolanejších.

Elektrokolobežky

Chcete sa pridať do klubu horských kolobežkárov 😅? Pridajte sa do toho nášho! Vyzerá to totiž tak, že už máme zakladajúcich členov! Vďaka terénnym e-kolobežkám mnohí z nás objavili viac z krás Veľkej Fatry.

Tanečná škola

Rozhýbať boky, natiahnuť svaly a naučiť sa nové pohyby. Aktivita nabitá benefitmi, šitá na mieru parketovým tigrom pred večerným rozpálením tanečného parketu 💃.

Tanečný kurz s profesionálnymi lektorkami bolo ťažké odmietnuť, neodolali mu ani naši chalani a baby 🕺. Stálo to za to? Na fotkách vidíte, že bolo náročné ich na chvíľu dostať z parketu.

Grilovačka

Jedlo, jedlo, jedlo. Dobré jedlo robí dobrú náladu, však? (V našom prípade určite 😅). A musím povedať, že sme mali naozaj z čoho vyberať - výborné grilované špeciality, pre každého. Od tradičných chutí až po špeciality, pre vegánov a mäsožravcov. Každý si prišiel na svoje 🤤.

Party

Vrchol programu, crem de la creme - naša legendárna párty 🪩. Bez tej správnej párty by to nebolo ono. Ako môžete vidieť, párty roztočili naše skúsené tanečnice a ich študenti. Tieto fotky búrajú predsudky o "ajťákoch." U nás totiž na parkete núdza o tanečníkov nebola. Ladné pohyby zdobili parket až do skorého rána 🌄 .

Ľudia sú to najdôležitejšie čo v GoodRequest máme a netajíme sa tým. Po dobre odvedených výkonoch počas celého roka, si každý z nás zaslúži oddych o to viac nás teší, že sme si mohli oddýchnuť spoločne, spoznať sa a v mnohých prípadoch vidieť naživo vôbec po prvý krát.

Bonus

Bruno GrinčMarketing