4. Oct 2021Insight

GR8 Days 2021: 3 dni, 80 ľudí,∞ zážitkov

V GoodRequest neustále rastieme. Nové tváre k nám prichádzajú z celého Slovenska či dokonca rôznych kútov Európy. Mnohé sa mimo Google Meetu nemali možnosť vidieť od kedy sa do tímu pridali. To, že sme naše teambuildingové plány museli za posledné mesiace niekoľko krát rušiť, meniť a upravovať znamenalo v septembri 2021 jediné: toto musel byť najlegendárnejší teambuilding aký GoodRequest zažil!

GoodRequest FamilyLead, Build, Unite

GR8 day 1: Spomienky, novinky, diskusie a tímové aktivity
 

Keďže sme sa konečne mohli po dlhej dobe stretnúť naživo na živo (mnohí dokonca po prvý krát), bolo čo doháňať. Tímovo aj naprieč oddeleniami. Bolo nám jasné, že sa to za deň stihnúť nedá a preto sme teambuilding rozdelili do dvoch dní. Prvý deň sme odštartovali v žilinskom Pancha Sky Bar-e. Áno, tom, ktorý môžeš poznať z našej Vianočnej party.

V Pancha Skybare sme program odštartovali o desiatej ráno. Prihovoril sa k nám náš CEO Tomáš. Od niekoľkých spomienkových fotiek a storiek sme sa dostali k budúcemu smerovaniu. Keď sme to videli takto pokope, je to veru slušný kus cesty, ktorý sme prešli. A odvážny a ambiciózny nás čaká.

Na odvážne plány nadviazal odvážnymi novinkami Michal. Náš Head of Design, predstavil tímu dlho pripravovaný a očakávaný nový brand, na ktorom sme spolupracovali so štúdiom GoBigname. Nový GoodRequest brand, jeho zákulisie a myšlienku sme popísali v samostatnom článku. Oplatí sa ho prečítať.

Posledným bodom programu pred fajnovým obedom bola panelová diskusia. Našich leadrov tam mohol svojimi otázkami vyspovedať ktokoľvek cez Slido. Okrem smerovania tímu bolo témou aj vzdelávanie či technológie.

Vďaka online prenosu sa dozvedeli novinky všetci ☝

Po diskusiách, sme sa dostali k pre mnohých najobľúbenejšej časti dňa - obedu, ktorý zavŕšila sladká odmena. Bez torty to predsa nie je žiadna party. 🤤

Prvý deň pokračoval v tímoch. Každý si svoj program režíroval inak. Cieľom však bolo poskytnúť a využiť priestor na to, čo každému z tímov počas dlhých mesiacov remote fungovania chýbalo. Asi toho bolo dosť, lebo program pre mnohých trval až do neskorej noci.

Kamerou sme pre teba zachytili atmosféru prvého dňa ⬇

GR8 day 2: Aktivity pre každého a párty pre všetkých 🎉

Druhý deň sme odštartovali pred našim Žilinským office-om, odkiaľ vyrazil autobus priamo do Terchovej. Zoznamovanie mimo Google Meet uľahčila otváracia zoznamovačka pod vedením našej Head of People Katky.

Po zoznamovačke sme sa vrhli na doplnenie síl v reštaurácií. 💪 Bez poriadneho obeda sa športové výkony dosahujú ťažko. Počas dňa nás čakali aktivity ako futbalový turnaj, lezecká stena, rodeo býk či turnaj v kalčete. Atmosféru, nasadenie, odhodlanie... všetko môžeš vidieť v týchto záberoch. 📷.

Futbalový turnaj

Do futbalového turnaja sa prihlásili 4 odvážne tímy. Situácia po turnaji bola nasledovná: vyhral tím "GRambľavé nohy" po tesnej výhre 2:1. Jeden hráč potreboval ošetrenie a približne 70% odmeralo tvrdosť hracej plochy. Sláva víťazom, česť porazeným 👏👏

Lezecká stena

V GoodRequest nájdete okrem fanúšikov futbalu aj mnoho fanúšikov lezenia. Niektorí sú dokonca certifikovanými inštruktormi lezenia.  Aj  preto sme si nenechali újsť príležitosť navštíviť lezeckú stenu. V tomto prípade sme od odmenili tých najodvážnejších 🏆. Cenu udeľoval ako inak - náš Roman - inštruktor a skúsený Android developer v jednom.

Rodeo býk

Vytriasť nohy a ruky po futbale či stene? Skúste jazdu na rodeo býkovi. Je to poriadna "masáž". Preto sme jedného priviezli aj na GR8 days. O tom, že jazda dá zabrať sa presvedčili aj tí najvytrvaleší 🐂.

Turnaj v stolnom futbale

Stolný futbal opäť patril medzi najobľúbenejšie aktivity. Niet sa čomu čudovať. V office stihli mnohí pri tom našom kalčete čo-to natrénovať.  Obsadené bolo počas celého dňa. Turnaj navyše spoznal svojich majstrov. 🙂

Let's go party

Po dávke pohybu, wellness-u a občerstvenia sme sa začali pripravovať na tanečný parket. Avšak, aby sme zachovali kvalitu našich výkonov, potrebovali sme najprv dostať školenie od tých najlepších 👇

Okrem teoretickej ukážky, sme dostali aj praktický výcvik ako sa patrí ⭐

Tento večer odhalil mnoho skrytých talentov. Nohy, boky a ruky sme rozpohybovali a nezastavili až do skorého rána 🌄.

Pozri si naše heroické výkony na futbalovom ihrisku, lezeckej stene či tanečnom parkete 💃

Bola by škoda zakončiť tento článok nejakými klišé frázami. Napíšeme preto len toľko, že už teraz nám robí vrásky predstava plánovania akcie, ktorou prekonáme túto. Ak nám s tým chceš pomôcť, alebo ju zažiť - nech sa páči. Pridaj sa k nám .

GoodRequest FamilyLead, Build, Unite