23. Mar 2022Insight

GoodRequest office už aj v Bratislave

GoodRequest sa rozrastá! Nielen veľkosťou tímu, ale aj počtom office-ov v ktorých nájdeš náš tím. (Alebo sa k nemu môžeš aj pridať 😉 ) Od začiatku marca nás môžeš nájsť aj v našom hlavnom meste. V krásnych priestoroch s brutálnym výhľadom. Chceš vedieť viac? Pozri sa s nami na krátku "office tour" z otváračky.

Bruno GrinčMarketing

Po týždňoch dôkladného vyberania sa nám úspešne podarilo rozšíriť počet officov a GoodRequest tím tak okrem Žiliny, Košíc a Liptovského Mikuláša nájdeš aj v našom hlavnom meste - Bratislave 🏰.

V nových priestoroch čakali na ľudí nie len úsmevy ale aj to najdôležitejšie - chlebíčky

Symobilickú červenú stuhu sme prestrihli už 2. marca na Mlynských nivách 5 v priestoroch Qubes Nivy Tower.  Office sme vyberali dlho a starostlivo. Samozrejme, za plnej asistencie našich vývojárov, dizajnérov a testerov tak, aby spĺňali všetky ich potreby. Koniec koncov je to náš Bratislavský tím, ktorý tam bude pravidelne fungovať.

 

Otváračku sme využili aj na pokec. A oslavu. Pretože na oslavu sa dôvod vždy nájde. 🎂 Predsa len sme sa s niektorými Bratislavskými členmi GR family dlhšie nevideli osobne. Takmer každý tím tu mal svojho "delegáta" - developeri, dizajnéri, testeri, projekťáci, people tím, CEO a samozrejme team leadri.

Aj keď naďalej ostávame 100 % remote friendly, pri najbližšej návšteve tu určite niekoho z nás stretneš. Život v novom office sa už rozbehol naplno, takže sa tešíme kedy sa tu s tebou streneme 😉

Všetky pozície otvorené aj pre Bratislavu!

Kde nás nájdeš?

Bruno GrinčMarketing