2. Jul 2021Insight

GoodRequest office od júla aj v Košiciach!

Do druhej polovice roka 2021 vstupujeme s veľkou novinkou. 1. júla sme otvorili náš prvý office na východnom Slovensku. V GoodRequest tíme si tak môžeme vyberať, či chceme pracovať full remote, alebo to prestriedame s prácou z office v Žiline, Liptovskom Mikuláši či Košiciach. :)

GoodRequest FamilyLead, Build, Unite

Podarilo sa! Po dlhých týždňoch príprav sme včera prestrihli spoločne symbolickú červenú stuhu v našom novom office. Od júla sa tak k "headquarters" v Žiline a officu v Liptovskom Mikuláši pridáva aj office v metropole východu. :)

Otváračku sme chceli zároveň využiť na stretnutie, ktoré sa nám vzhľadom na situáciu nedarilo zorganizovať. Preto bolo spektrum účastníkov pestré. Developeri, dizajnéri, projektoví manažéri, HR aj CEO - väčšina z nás sa konečne videla naživo, nie len cez meet.

Aký bol program?

Stretli sme sa v office na Hviezdoslavovej 6. Hneď po tom čo dorazila posledná členka tímu dorazila aj slušná búrka. Namiesto ohňostroja tak sprevádzali otváračku hromy, blesky a hustý lejak.

Nevadilo nám to, nikam sme sa neponáhľali. Pri chutnom jedle, koláčikoch a (alko aj nealko) šampanskom sa nám o pracovnom aj nepracovnom rozprávalo skvelo. :)

Po búrke sa vyčasilo. Príjemný deň sme zakončili večerou v krásnom centre Košíc.

Koho z GoodRequest v Košiciach stretnete?

Office aktuálne obsadili developeri, developerky, dizajnéri a dizajnérky. Určite nám tam bude veselo. Miesto sa však nájde aj pre nových členov tímu. Stále fungujeme 100% remote friendly, avšak pre tých, ktorým vyhovuje práca z office máme aj 3 možnosti po celom Slovensku. Týmto číslom nekončíme. Čoskoro predstavíme aj ďalšie novinky.

Kde nás nájdeš?

GoodRequest FamilyLead, Build, Unite