29. Dec 2020Business

#grpartners: Nová Gopass mobilná aplikácia pre iOS a Android je LIVE!

Plánovanie zimnej či letnej dovolenky ti v novej iOS a Android aplikácií Gopass nepôjde ako v lete na saniach! Niekoľko mesiacov usilovne pracujeme na tom, aby boli v appke dostupné všetky potrebné funkcie. Od informácií o horských strediskách a vodných parkoch až pokúpu skipass-u a aqua ticketu , po organizáciu celej zimnej a letnej dovolenky.

Rok 2020 priniesol vianočný darček o čosi skôr. 23. decembra sa totiž podaril release mobilnej aplikácie Gopass pre Android aj iOS. Je LIVE a my nemôžeme byť viac nadšení. Mesiace práce v iOS, Android aj projektovom tíme, sa zúročili.

Od prvého dňa sa aplikácia stretla s pozornosťou, ktorú si zaslúži a do niekoľkých hodín sa ocitla medzi najsťahovanejšími aplikáciami na Slovensku. V rebríčkoch sa drží na popredných priečkach aj po viac než roku a veríme, že ju pravidelne využíva mnoho milovníkov horského prostredia aj aquaparkov v zime aj v lete.

Ako prebiehala spolupráca očami partnera TMR?

O tom ako vyzeralo posledných pár mesiacov u nás a tiež v tíme nášho partnera TATRY MOUNTAIN RESORTS si môžete viac prečítať v nasledujúcom príspevku.

Čo používateľom prináša Gopass mobilná aplikácia?

Nový dizajn a nové funkcie. Všetky informácie o obľúbených strediskách na jednom mieste.

✅ Interaktívne mapy stredísk.

✅ Informácie týkajúce sa prevádzky lanoviek, aquaparkov, reštaurácií, barov a ubytovania.

✅ Aktuálne správy o počasí.

✅ Live kamery zo stredísk a zjazdoviek.

✅ E-shop.

✅ Novinky zachytávajúce všetky eventy v strediskách.

Viac informácií o ďalších projektoch nájdete v portfóliu.

Tomáš VrabčekHead of projects & PMs