13. Apr 2021Insight

Aj ty (IT) po škole: Všetko čo si chcel/a vedieť o fungovaní (nielen) výberového procesu v IT firme

Ako funguje IT firma? Aké projekty u nás vznikajú, alebo na akých pracujeme? Ako má správne vyzerať dobre napísaný životopis, prečo je dobré mať svoje portfólio ? Tieto otázky a omnoho viac sa snažili zodpovedať náš CEO Tomáš Lodňan a naši lead frontend & backend developeri Peter Reguli a Martin Durný na dnešnom livestreame.

Miroslav GajanEvent & Community marketing

V spolupráci so SPŠE Košice sme zorganizovali live event, kde sa študenti končiacich ročníkov a vysokoškoláci mohli dozvedieť ako to v našej firme funguje, ako si napísať dobrý životopis, taktiež sme sa rozprávali o "best practices" a o mnohých ďaľších veciach, ktoré si môžete pozrieť v zázname z dnešného live eventu.

Náš CEO Tomáš Lodňan a lead backed & frontend developeri sa pobavili o taktiež o trendoch, aké technológie sú na vzostupe a prečo tieto trendy je dobré sledovať.

Aj ty (IT) po škole: Všetko čo si chcel/a vedieť o fungovaní (nielen) výberového procesu v IT firme: Záznam a prezentácia

Z LIVE eventu máme samozrejme aj záznam, pre všetkých ktorí sa na LIVE evente nemohli zúčastniť, alebo ho nestihli. Po úvode a krátkom predstavení firmy našim CEO Tomášom Lodňanom nasleduje približne hodinový talk s našimi Lead backend & frontend developermi Petrom Regulim a Martinom Durným. Na konci sme sa snažili zodpovedať čo najviac otázok, a poviem Vám bolo toho celkom dosť :)

Taktiež vám k dispozícií dávame prezentáciu, kde je všetko podrobnejšie rozpísané a dúfame, že pomôže :)

Čo sme na dnešnom LIVE evente nestihli

Mali sme obmedzený čas, a mnoho otázok sme nestihli zodpovedať. Ak by Vás niečo zaujímalo, kľudne nám pod videom nechajte komentár a určite vám ho zodpovieme. Takýchto (nielen)online eventov by sme v budúcnosti chceli organizovať viac, ostalo nám plno tém a určite pre vás v blízkej budúcnosti niečo znova pripravíme.

Pre študentov sme vytvorili platformu GoodRequest Academy, môžete nám tam ukázať svoje skills, niečo sa naučiť a získať za to aj odmenu. :) Prvé zadanie je už dostupné, nezabudni nám ho včas odovzdať. Deadline na odovzdanie máš do 25.4.2021.
Miroslav GajanEvent & Community marketing