8. Apr 2022Android

#3 Kotlin Talks - Interné fungovanie suspend funkcií

V rámci našej Kotlin Slovakia user group sme koncom marca pripravili tretí online event pre Android developerov. Tento krát s témou “Interné fungovanie suspend funkcií” pre pokročilých vývojárov, ktorej sa venoval náš tradičný speaker Android lead Jozef Kňažko.

Bruno GrinčMarketing

Po krátkom, avšak za to výživnom predstavení seba a GoodRequestu sa Jozef venoval téme suspend funkcii. Túto tému si vybral najmä preto, že ju v súčasnosti rieši interne aj náš Android tím a určite sa zíde mnohým z vás.

Interné fungovanie suspend funkcií

Veľa knižníc a funkcii v programovacích jazykoch sú high-level a často sa stáva, že programátori do ich fungovania vôbec nevidia.  Úlohou tejto prednášky je práve vysvetliť, čo sa v suspend funkciách v Kotline deje.

Prezentácia

Nestihol si nás online alebo si iba chceš prejsť znova niektoré časti? Pripravili sme pre teba prezku aj  záznam z celého eventu.

Záznam z eventu si môžete pozrieť na našom YouTube ⬇️

Chceš si nás vypočuť na ďalšom evente?

Tento krát máme príležitosť vidieť sa live! Náš Androiďák Tomáš Paronai sa zúčastní jednej z najväčších IT konferencií na Slovensku CodeCon 2022, kde sa bude venovať téme Jetpack Compose.

Čo ďalej?

Určite sa plánujeme čoskoro vrátiť na stage. Tému by sme radi prispôsobili tomu, čo bude pre vás užitočné. Preto budeme radi, ak nám témy, ktoré vás zaujímajú navrhnete. Kontaktovať môžete priamo spíkra Jozefa Kňažka. Ak nechceš zmeškať žiadny event prihlás sa na odber nášho newslettra.

Bruno GrinčMarketing