3. Jun 2022Business

#grpartners: nová vizuálna identita a web pre Systeming

Rozpoznateľná identita a prezentačný web bez kompromisov? Žiadny problém! Náš dizajn a frontend tím vytvorili nové webové riešenie, ktoré umožňuje spoločnosti Systeming jasne komunikovať svoje hodnoty a silné stránky potencionálnym klientom.

Veronika MartiškováProject Manager

Spoločnosť Systeming sa zameriava na riešenie komplikovaných problémov s prevádzkou a energetickou efektivitou nehnuteľností. Systeming je partnerom popredných spoločností a inštitúcií vo verejnom sektore a technologickom priemysle a to najmä vďaka osobitnému prístupu, flexibilite a vysokej kvalite riešení, ktorých výsledkom je zvýšená bezpečnosť, kvalita a modernizácia pracoviska s cieľom zvýšiť spokojnosť zamestnancov.

Nie len nový brand ale aj webové stránky

Naša spoluprácu pozostavala z tvorby vizuálnej identity a vývoju webovej stránky. Cieľom spolupráce bolo vytvoriť jasne rozpoznateľnú identitu, ktorá reflektuje jednotlivé oblasti, v ktorých spoločnosť poskytuje svoje dlhoročné skúsenosti a tím profesionálov.

Po zadefinovaní novej identity sme sa venovali UX/UI dizajnu a vývoju novej webovej stránky, vďaka ktorej je spoločnosť schopná profesionálne prezentovať poskytované služby a silné stránky spoločnosti.

Aby sme splnili všetky požiadavky klientov, vytávarame prostredie  v ktorom sa klienti cítia bezpečne zdieľať s nami informácie o svojom biznise a jeho vývoji. Ku každému projektu pristupujeme individuálne a Systeming nebol výnimkou. Vývoj produktu sme sústredili okolo HCD prístupu. Vďaka skvelej atmosfére na úvodnom workshope sme boli schopní zadefinovať a pochopiť produkt a to, čo si klient praje, avšak najmä to, čo si prajú koncový konzumenti služieb, ktoré Systeming ponúka. To nám umožnilo vytvoriť personalizovaný brand a dizajn webu, priamo pre potreby klienta.

Pri technickom riešení webu sme využili PHP framework Laravel, ktorý nám umožnil prispôsobiť sa požiadavkám klienta a dodať riešenie na mieru, ktoré spĺňalo hodnotu požadovanú klientom.

Zaujímajú vás naše projekty? Prečítajte si viac v našom portfóliu.

Veronika MartiškováProject Manager